Przykładowe MENU - Catering dietetyczny - Łódź, Warszawa, Rzeszów
Biuro Obsługi Klienta 733 909 809; Pn-Pt 8:00-18:00

PRZYKŁADOWE MENU

O naszym dziennym MENU

Menu, które udostępniamy na stronie to planowane menu na kolejne dni. 

Menu dzienne zawsze bazuje na diecie STANDARD, w której w zależności od wybranego wariantu - wprowadzamy zmiany. 

Menu może zmienić się w zależności od dostępności świeżych produktów. 

Niektóre dania mogą się różnić - w zależności od wybranej kaloryczności. Diety o niskich, redukcyjnych kalorycznościach mogą nie zawierać niektórych dodatków. Diety sportowe mogą zawierać dodatkowe porcje: białego mięsa Sous Vide, warzyw, owoców oraz orzechów.

Prawie wszystkie warzywa i mięsa przygotowywane są metodą Sous Vide, co daje gwarancję świeżości i wysokiej jakości stosowanych produktów. Jest to również pewność, co do zachowania większości składników odżywczych dania. Co to znaczy w praktyce? Technika którą stosujemy - Sous Vide to jedna z najbardziej zdrowych możliwości przygotowywania potraw.


Więcej o Sous Vide przeczytasz TUTAJ.


poniedziałek 11/06

1.Granulowany twarożek z czerwonym pieprzem i kiełkami botwinki podany z rzodkiewką i pieczywem

Bez nabiału: Szynka z czerwonym pieprzem i kiełkami botwinki podana z rzodkiewką i pieczywem

Wysokobiałkowa: Granulowany twarożek z czerwonym pieprzem i kiełkami botwinki podany z rzodkiewką i szynką na sałacie

2. Tapioka kokosowa z puree z mango

DASH: warzywa w słupkach

3. Jagnięcina w sosie własnym podana z kluseczkami gnocchi i surówką z selera
VEGE: kotlet brokułowy  podany z kluseczkami gnocchi i surówką z selera

DASH: kotlet brokułowy  podany z kluseczkami gnocchi i surówką z selera

4. Truskawkowy shake na jogurcie z siemieniem lnianym

5. Sałatka z indykiem Sous Vide i orzechami oraz pestkami dyni i  kalarepą. Sos ananasowy
VEGE: sałatka z serkiem camembert


wtorek 12/06

  1. Fit granola z jogurtem i lekkim kremem o smaku czekoladowym

DASH: krem jogurtowy z kakao bez cukru i płatki owsiane ze świeżymi owocami

  1. Mini sałatka z warzyw sezonowych z fasolką pinto
  2. Pieczeń z indyka w sosie serowym z gorgonzolą  podana z kalafiorem romanesco i pieczonym młodym ziemniakiem w koszulkach
    BEZ NABIAŁU: Pieczeń z indyka w sosie  ziołowym podana z kalafiorem romanesco i pieczonym młodym ziemniakiem w koszulkach

VEGE : placuszki z cukinii z suszonym pomidorem w sosie serowym

DASH: Pieczeń z indyka podana z kalafiorem romanesco i pieczonym młodym ziemniakiem w koszulkach

4. Krem pomidorowy z kosteczką sera mozzarella i świeżą bazylią
BEZ NABIAŁU: krem pomidorowy z fasolą i świeżą bazylią

DASH: krem pomidorowy z soczewicą

5. Bukiet sałat z półgęskiem i kaczką


środa 13/06

 

1. Jaglanka z owocami leśnymi

2. Kalafior pieczony w beszamelu z curry

3. Roladka z piersi kurczaka z kolorowymi paprykami  w sosie holenderskim, podane z kaszą i surówką z marchewki z porem
VEGE:  Roladki z cukinii z fasolką strączkową i papryką w sosie holenderskim .

4. Serek homogenizowany waniliowy z czerwonymi porzeczkami

5 .Kąski drobiowe w płatkach owsianych , podane z duetem sosów czosnkowym i paprykowym i sałatą rzymską z rzodkiewką .  


czwartek 14/06

1.Omlet po włosku z mozzarellą, rucolą ,szynką włoską , i pomidorkiem koktajlowym
DASH: Omlet po włosku z mozzarellą, rucolą  i pomidorkiem koktajlowym
VEGE: Omlet po włosku z mozzarellą, rucolą  i pomidorkiem koktajlowym

2. Smoothie zielone z pietruszki, jabłek i pomarańczy  

3. Polędwiczka Sous Vide w sosie musztardowym, podana z mizerią i kasza gryczaną białą
VEGE: kotlecik z zielonego groszku i pieczarek

4. Podwieczorek ryżowy z wiśniami

5. Bukiet sałat z rozbefem Sous Vide
VEGE: Pasztet z cieciorki z warzywami


piątek 15/06

1. Roladki z szynki włoskiej  z musem orzechowo-chrzanowym, podane w galarecie żurawinowej z pieczywem i papryką.
VEGE: Roladki z cukinii z musem
2. Zupa z ogórków małosolnych.
3. Ryba po grecku z ryżem szafranowym
Filet z kurczaka z ryżem szafranowym
Grillowane halloumi z ryżem szafranowym

4. Fit szarlotka z kruszonką

5. Szynka pieczona z sosem musztardowo miodowym pieczywo pita
VEGE: pasztet z cieciorki podany z pieczywem pita


MENU może ulec zmianie - sprawdź dlaczego!

MENU zawsze ustalane jest wcześniej, w taki sposób, aby dania/produkty w diecie nie powtarzały się zbyt często.

Dzięki temu jesteśmy w stanie zapewnić Państwu maksymalną różnorodność jedzenia i smaków

Bazujemy na świeżych produktach i dostawach. Minimalizujemy wykorzystanie produktów mrożonych.

Wszelkie dostawy produktów i gotowanie odbywają się kilkanaście godzin przed dostarczeniem do Państwa posiłków!
Dzięki temu jesteśmy w stanie zapewnić nawyższą jakość i zagwarantować świeżość każdej potrawy!

Powyższe MENU nie uwzględnia zmian, jakie zachodzą ze względu na brak dostępności produktów przy dostawie oraz indywidualnych wykluczeń/ diet specjalnych. 


Jak mogę zamówić 5 dni testowych?

Promocja 5 testowych dni dostępna jest dla nowych klientów (takich, którzy wcześniej nie składali u nas zamówienia)
Zamówienia na 5 dni testowych dokonać można:
TELEFONICZNIE, SMSowo : 733909809
MAILOWO: bok@suvibox.pl ; catering@suvibox.pl
oraz przez stronę www.suvibox.pl, wybierając w ilości dni "ZESTAW TESTOWY"  

Promocja TEST 5 dni przysługuje każdemu nowemu klientowi, jeśli nie wykorzytsał jej przy pierwszym zamówieniu- może wykorzystać ją przy przedłużeniu diety.


SuviBox - catering dietetyczny

trwa ładowanie strony SuviBox...